Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CLAS ONE SYSTEM 24 – 24kW, kit evacuare inclus, numai incalzire

3.599,00 lei 3.498,00 lei

Generația viitoare de centrale termice în condensare pentru controlul complet al încălzirii, cu conectivitate inteligentă. Noul sistem de performanţă îmbina 4 tehnologii într-un singur produs.

Manual de instalare CLAS ONE SYSTEM

Manual de utlizare CLAS ONE SYSTEM

Clas One System – fisa

Conectivitate CLAS ONE

Eticheta energetica CLAS ONE SYSTEM

Fisa tehnica CLAS ONE SYSTEM

Gama One

Stoc epuizat

Logo Ariston

Centrala termica in condensatie Ariston Clas One System pentru incalzire 24 kW

Marca Ariston s-a născut în 1960, fiind caracterizată încă de la început de către consumatorii italieni ca fiind una dintre cele mai cunoscute mărci, sinonimă cu o viaţă mai confortabilă.

Designul, inovaţia şi impactul redus asupra mediului înconjurător reprezintă punctele cheie care au caracterizat în permanenţă produsele Ariston; marca s-a dezvoltat, iar scopul său este o viaţă mai bună pentru oamenii din întreaga lume.  Misiunea permanentă a fost de a spori calitatea vieţii oamenilor, permiţându-le să îşi încălzească locuinţele şi să se asigure că beneficiază de un confort optim. Performanţele excelente ale produselor garantează fiabilitate şi uşurinţă în utilizare, creând în fiecare locuinţă confortul adaptat nevoilor utilizatorului.

Daca stii deja de ce ai nevoie, exploreaza gama larga de produse Ariston pentru a face alegerea potrivita.

Noua serie de centrale termice Ariston Gama ONE

Clas ONE este alegerea perfectă pentru înlocuirea centralelor termice de generație mai veche, adaptabilă pentru orice tip de instalație. Designul inovator, atractiv şi de dimensiuni mici o fac potrivită pentru orice tip de mobilier.

EFICIENTA ABSOLUTA

Gama One ridica eficienta si performantele prin noua tehnologie a condensarii si accesoriile de termoreglare si se ridica in Clasa Energetica A+.

Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza performante constante pe toata durata de viata a centralei, control si siguranta sporita.

CLAS ONE

Linii inovative, materiale noi si o interfata cu o loica tehnica avansata, pentru o experienta confortabila in utilizare.

  • Panou frontal metalic
  • Display LCD
  • Panou de comanda cu taste
  • Schimbator primar inoxSchimbator caldura
  • 1:7 modulare
  • Posibilitate de conectare cu Ariston Net

SCHIMBATOR DE CALDURA

Noul schimbator de caldura patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, construit pentru a garanta performanta pe intreaga duata de viata. Este protectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a creste debitul de agent termic.

CONFORT ABSOLUT

Functie Smart 

Asigura o functionare stabila, utilizare usoara satisfacand astfel toate nevoile

Proramare orara integrata

Autodiagnoza activa

Cresterea nivelului de informare despre eventualele erori

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CLAS ONE SYSTEM 24 – 24kW, kit evacuare inclus, numai incalzire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…