Pachet Standard: Centrală Immergas Victrix Tera 24/28 + Termostat Logictherm C7RF

3.114,00 lei 3.014,00 lei

Pachetul STANDARD conține următoarele produse:

1.Centrala termica in condensatie Immergas Victrix Tera 24/28 1 Erp 24 kw, kit evacuare inclus

2.Termostat digital wireless programabil LOGICTHERM C7RF pentru controlul temperaturii ambientale.

Centrala murală Immergas Victrix TERA 24/28:

Centrala murala Immergas Victrix TERA este sistemul de incalzire pe care il cautati: rezistent, usor de montat si utilizat.  Este o centrala fiabila, usor de utilizat si, datorita tehnologiei in condensare, este ecologica si economica,  avand o putere pe incalzire de 24 KW.   Este o centrala in tiraj fortat, utila atat in incalzirea locuintelor, cat si in prepararea apei calde menajere.

Componenta cheie a Immergas Victrix TERA  24/28 Erp este modulul atat de modulul de condensare din inox care are dublu rol. Pe de o parte fiind o piesa principala in procesul de condensare aceasta ajuta utilizatorul sa economiseasca bani la factura de gaz natural, printr-un consum scazut, dar in acelasi timp sa fie prietenoasa cu mediul.  Este o centrala tehnologic noua, care se conformeaza deplin noilor  directive europene ErP.

Un alt atuu al acestei centrale este modul simplu in care aceasta poate fi utilizata. Afisajul LCD ofera utilizatorilor informatii despre functionarea si parametrii centralei.

Centrala este furnizata fara boiler incorporat.

Termostat digital wireless programabil LOGICTHERM C7RF pentru controlul temperaturii ambientale:

Cronotermostatul de camera Logictherm C7RF foloseste un termostat mobil.

Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului.

Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Funcţionarea fără perturbări este asigurată de un cod de siguranţă unic.

Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite, alese de Dvs. Programul se repetă ciclic în mod automat.

Programul fiecărei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.

Funcţia COPY facilitează introducerea programelor repetitive. Exista 4 modalităţi de regim manual care permit modificarea temporară a programului prestabilit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Standard: Centrală Immergas Victrix Tera 24/28 + Termostat Logictherm C7RF”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *