Termostat inteligent Honeywell Lyric T6 cu fir, comandat cu telefonul prin Internet, ecran PMVA tactil, Y6H810WF1034

670,00 lei 649,00 lei

SKU: HONEYWELL029E Categorie:

Termostat inteligent Honeywell Lyric T6 se racordeaza cu cablu la emitator.

Lyric T6 este compatibil cu aplicatiile de 24-230 V pornit/oprit si OpenTherm, precum centrale termice pe gaz, centrale combi (incalzire + acm) si pompe de caldura. Functioneaza si la aplicatii cu vane de zona, dar nu cu incalzire electrica (240 V).

Controlul temperaturii in functie de locatie (Geofencing): Controlati temperatura prin smartphone / tableta, oriunde. Aplicatia Lyric se ocupa de toate problemele de acasa, folosind locatia smartphone-ului pentru a determina daca sunteti acasa sau sunteti plecat. Economiseste energie cand sunteti plecat si se asigura ca veti gasi temperatura potrivita cand reveniti acasa.

Programabil, reglabil, adaptabil: Stim ca viata este imprevizibila. De aceea puteti fie sa alegeti o programare pentru sapte zile, fie sa modificati lucrurile de la distanta, daca planurile se schimba.

Caracteristici inteligente: Lyric stie cat dureaza pentru ca locuinta sa ajunga la temperatura potrivita, eliminand experimentele si reducand facturile de energie.  Cereti 21 de grade la ora 7 dimineata, iar termostatul T6 / T6R se va ocupa sa atinga aceasta valoare, indiferent de temperatura de afara. Gestionarea inteligenta a utilitatilor ajuta la mentinerea temperaturii dorite si a locuintei mereu confortabila si primitoare, pe orice vreme.

Faceti venirea acasa confortabila: Termostatul Lyric T6 se adapteaza stilului de viata, folosind tehnologia inovatoare de limitare spatiala (Geofencing. Stie cand sunteti plecat, ajutandu-va sa economisiti energie. Stie, de asemenea, ca sunteti aproape de casa si se asigura ca veti gasi temperatura perfecta cand sositi. Va ofera liniste si un confort maxim al locuintei.

Conectati-va acasa: Termostatul inteligent Lyric T6 functioneaza cu Apple HomeKit si Echo pentru a se ocupa de utilitatile locuintei si a va mentine conectat acasa, acum si in viitor.

Preluati controlul cu aplicatia Lyric: La plaja. In aer. La birou. Stati linistit, stiind ca puteti controla termostatul inteligent T6 simplu si usor, de oriunde, oricand.

  • Pentru a porni rapid, aplicatia Lyric va va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
  • Compatibilitatea aplicatiei cu sistemele Android si iOS va permite sa comandati termostatul inteligent T6, astfel incat aveti in permanenta controlul asupra utilitatilor locuintei.
  • Conectati mai multe smartphone-uri si tablete la termostat, pentru toata familia.

 

Termostatul inteligent Lyric T6 functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Functionand in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud , Alexa , cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, puteti sa gestionati inteligent si eficient utilitatile locuintei.

  • APPLE HOMEKIT; APPLE WATCH
  • ALEXA
  • GOOGLE HOME
  • IFTTT.

Regimuri de lucru: veghe (oprit), program de timp, program Geofence, vacanta, temperatura constanta.

Regim setari instalator: permite ajustarea unui numar de parametri pentru control optim

Algoritm de control: Fuzzy Logic, control Proportional + Integral. Functie de optimizare

Clasa de economisire: ErP V

Gama de reglare: – 5…35°C, acuratete de control 0,5°C

Program de timp: 6 trepte pe zi cu temperatura la alegere, rezolutie 10 minute

Limitari setpoint: minim si maxim, setpoint fix

Afisaj: ecran tactil (touchscreen) cu contrast inalt, pictograme, termometru,

Semnal control on/off: – releu fara potential 5(2) A la 24…230 Vca. OpenTherm pentru cazanele in condensatie

Aprobari: EMC 1014/30/EU, LVD 2014/35/EU, R si TEE 1999/05/EC

Conectare la internet: wifi IEEE 802.111 b/g/n 2,4GHz, 10W

Lyric app: in limba romana, pentru iOS (iPhone si iPad), Android. Permite controlul pentru termostatele T6 si T6R, camere de supraveghere C1 si senzori de inundatie in inghet W1.

Functioneaza cu: Apple HomeKit, Apple Watch, IFTTT, Google Home si Alexa asigurand functionalitate completa inclusiv comenzi vocale

Clasa de protectie: IP30

Alimentare electrica T6: modul receptor conectat la 230 Vca. Termostatul se conecteaza la modulul receptor pe 2 fire pentru alimentare electrica la 20 Vcc si pentru comunicatia de date.

Dimensiuni termostat: 108 x 103 x 68 mm. Dimensiuni receptor: 110 x 110 x 40 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termostat inteligent Honeywell Lyric T6 cu fir, comandat cu telefonul prin Internet, ecran PMVA tactil, Y6H810WF1034”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *