Purificator de aer Leitz TruSens Z-1000

990,00 lei 850,00 lei

Leitz are plăcerea să-ți prezinte purificatoarele de aer TruSens care îți oferă un aer mai curat și te ajută să monitorizezi calitatea acestuia!

Fișă tehnică

Z1000

SKU: 2415112EU Categorie: Etichete: ,

Descriere

Purificator de aer Leitz TruSens Z-1000

leitz_trusense_purifier

Construit pentru stilul tău de viață!
Tehnologia evoluează și Leitz ține pasul cu ea. Misiunea noastră este să te ajutăm să găsești soluții ce incorporează designul inteligent și tehnologia modernă! Leitz are plăcerea să-ți prezinte purificatoarele de aer TruSens care îți oferă un aer mai curat și te ajută să monitorizezi calitatea acestuia!

Cele mai bune purificatoare sunt reprezentate de părțile funcționale și de un design grozav, care împreună să ofere rezultate excelente și să aducă un plus de valoare în viața ta. Purificatoarele Leitz TruSens sunt combinația perfectă, oferindu-ți un produs superior din punct de vedere al funcționalității cu un design grozav.

Caracteristici:

Nivel de purificare – Filtru de carbon, filtru HEPA, lumina UV.
Trepte de funcționare – 3 trepte.
Greutate – 4kg.
Consum – 40 W.
Nivel de zgomot – 39-65 dB.
Nivel de acoperire – 23 mp.
Dimensiuni: 195 x 195 x 451 mm.
Garanție: 2 ani.

 

 

3 NIVELURI DE PURIFICARE:trusense_filtru_hepa_carbon_uv

Filtrul este cel care are rolul să purifice aerul din jurul tău. Filtrul din purificatorul de aer Leitz TruSens a fost creat în așa fel încât să capteze particulele microscopice, compușii organici volatili, gazele mirositoare.

  1. Carbon activat – înlătură anumite gaze și mirosuri din aer
  2. Filtrul HEPA – captează particulele de la dimensiune de 0.3 microni, respectiv mai mici decât un singur fir de păr
  3. UV-C – reduce acumularea sau creșterea pe filtru a micro-organisamelor, ce pot cauza mirosuri neplăcute.
Importanța luminii UV

Micro-organismele sunt prinse în filtrele purificatoarelor, aspect ce ar putea duce la multiplicarea acestora. Purificatorul TruSens incorporează Lampa UV-C care emite unde pentru reducerea dezvoltării acestor particule.

 

Purificatoarele Leitz Trusens încorporează tehnologia PureDirect!

Tehnologia PureDirect împarte aerul curat în două fluxuri, în așa fel încât acesta să ajungă în toată camera într-un mod eficient.

Pentru o distribuție eficientă a aerului în camera. Majoritatea purificatoarelor nu acoperă întreg spațiul, lăsând astfel așa-numitele zone moarte, deoarece eliberează aer doar într-o singură direcție. Tehnologia purificatorului de aer Leitz TruSens, PureDirect, are fluxuri de aer separate care acoperă aceste zone moarte și sunt reduse la minimum.

 

 

Control simplu prin butoane touchtrusense_purificator

Nu apeși butoane și totul este elegant! Ajustezi orice setare doar cu atingerea unui buton! Pe lângă faptul că este foarte ușor de folosit, este la fel de ușor și să le cureți!

Mâner integrat

Purificatoarele Leitz TruSens sunt elegante, sunt excepționale din punct de vedere tehnologic, cât și practice! Datorită mânerului integrat, poți să-l muți oricând vrei și oriunde vrei!

 

 

De exemplu, puteți schimba în orice moment controlul automat al vitezei ventilatorului în modul de control manual. Așa că setați o viteză liniștită în timp ce lucrați. Seara, pur și simplu luați purificatorul de aer de mâner și puteți să-l puneți în dormitor.

purificator_pentru_familia_ta

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Purificator de aer Leitz TruSens Z-1000”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *