Politica de confidențialitate

AcasăPolitica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate *(denumit in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016  *(denumit in continuare ‘Regulament’)

S.C. CREGO SHOP S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, Str. Prundeni, Nr. 19, Cod Identificare Fiscala 41903359, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/15586/2019 denumita in continuare OPERATOR, in calitate de administrator al acestui site, anume www.crego.ro, va informam urmatoarele :

Prin oferirea oricaror informatii prin intermediul acestui site, prin oricare dintre modalitatile posibile in acest moment, confirmati ca aveti dreptul sau sunteti autorizati sa o faceti. Astfel:

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date privind adresa de livrare : Tara, Judet, Oras, Strada (Numar Strada, Numar imobil, Apartament, Complex, Unitate etc.), Cod Postal;
b) Date identificare client : Prenume, Nume, Nume Companie (Opțional), Telefon, Adresa email;
c) Alte informatii : ‘Notă comandă’, ‘Mesajul tău’.

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul general al prelucrarii datelor mentionate mai sus este de a onora comenzile dumneavoastra in calitate de cumparator si indeplinirea obligatiilor legale si contractuale aferente acestui demers.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :

a) Pentru desfasurarea relatiei contractuale intre noi, pentru a face demersurile necesare pentru plasarea unei comenzi, comunicarea intre parti, dar si de a organiza comanda dumneavoastra asociind produsele dorite pentru pregatirea si livrarea efectiva;
b) Acolo unde este cazul, vom transmite curierului produsele din comanda dumneavoastra impreuna cu datele personale necesare livrarii;
c) Pentru a putea asocia comenzile anterioare cu dumneavoastra in calitate de Client facand astfel posibila oferirea de bonusuri, discounturi sau alte privilegii in functie de relatia noastra contractuala sau campaniile noastre promotionale;
d) Pentru a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare si pentru o mai buna pozitionare pe piata in domeniul nostru de activitate;
e) Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii (cum ar fi emiterea facturii/chitantei);

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este cel al finalizarii comenzii sau transmiterii informatiilor prin intermediul formularului de contact disponibil in site.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare si divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 2.6. Daca nu aveti varsta implinita de 16 ani la momentul transmiterii informatiilor, va rugam sa ne comunicati acest lucru prin mentionarea in observatiile aferente comunicarii. In cazul minorilor sub 16 ani vom prelucra strictul necesar pentru executarea comenzii si nu vom prelucra datele cu caracter personal in acele scopuri pentru care este nevoie de consimtamant, conform acestui Acord.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A si B din prezentul Acord;
b) Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. Conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele C si D din prezentul Acord;
c) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele C si D din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art. 4.2. Singurele doua moduri in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati sunt: a) curierului pentru transportul coletului aferent comenzii; b) in cazul indeplinirii unor obligatii legale.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar. In cazul comenzilor efectuate prin intermediul site-ului, prin crearea unui cont de comparator, datele dumneavoastra vor fi prelucrate atat timp cat folositi acest cont. Exceptie face situatia documentelor financiar contabile care contin datele dumneavoastra care vor fi pastrate atat timp cat legislatia in vigoare ne obliga sa facem acest lucru (termen de 10 ani in prezent).

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa. De fapt, nu exista un proces decizional automat. Toate procesele care va privesc si care produc efecte juridice sau practice sunt realizate de un membru al echipei CREGO SHOP.

Art. 7. Exercitarea drepturilor

Art. 7.1. Pentru exercitarea oricarui drept dintre cele mentionate, sau pentru orice sesizare, reclamatie, cerere de informatii, va puteti adresa echipei CREGO SHOP folosind email-ul contact@crego.ro sau printr-o scrisoare cu confirmare de primire pe adresa sediului nostru.

Va multumim pentru rabdarea de care ati dat dovada citind informatiile puse la dispozitie in acest Acord. Va asiguram ca vom respecta acest angajament si vom depune toate eforturile rezonabile pentru protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont