Debranșare

AcasăServiciiDebranșare

Crego

DEBRANȘARE TERMOENERGETICA

Dacă întâmpinați dificultăți în procesul de debranșare de la TERMOENERGETICA, soluția este la îndemână! Apelează la cunoștințele noastre și beneficiază de un proces de debranșare simplu și eficient.

Serviciul nostru implică elaborarea unui proiect de debranșare TERMOENERGETICA, esențial pentru obținerea avizului tehnic necesar pentru debranșare.

Taxele impuse de TERMOENERGETICA sunt suportate de beneficiar, incluzând o taxă de verificare a proiectului tehnic de aproximativ 250 de lei.

După obținerea avizului tehnic pentru debranșare TERMOENERGETICA, se aplică o taxă de aproximativ 100 de lei per radiator, calculată în funcție de complexitatea legăturilor realizate la radiatoare.

Obține acum proiectul de debranșare TERMOENERGETICA  într-un mod rapid și simplu, cu ajutorul experților noștri de la SANIK. Facem din procesul de debranșare o experiență fără bătăi de cap!

discount
*Oferte valabile doar pentru perioada DECEMBRIE 2023 – MARTIE 2024

Promoție

Solicita oferta completa pentru realizarea instalatiilor termice sau inlocuirea centralei vechi si primesti discounturi duble pentru achizitionarea materialelor prin intermediul crego.Ro, astfel:

Discount

200 lei

pentru materiale ce depasesc suma de 5000 lei

100 lei

pentru materiale ce depasesc suma de 2000 lei

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre in ceea ce priveste procedura de debransare, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a primi o ofertă personalizată la numarele de telefon:

0733 535 115

0733 534 965

ofertare@crego.ro

Contactează-ne!

Foloseste formularul de contact de mai jos iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Categorii de produse
Urmărește-ne: