Colaborare instalatori București – Ilfov

AcasăServiciiColaborare instalatori București – Ilfov

Sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru a vă susține în proiectele dumneavoastră? Echipa noastră vă așteaptă cu o gamă variată de materiale și echipamente de cea mai înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Ce aveți de făcut?

Urmați pașii de mai jos sau contactați-ne direct prin formularul de contact rapid .

 1. Descărcați formularul de cerere de ofertă sau încărcați lista dumneavoastră în formularul de contact rapid:
 2. Completați formularul de cerere de ofertă (PPR/ CUPRU/ ECHIPAMENTE)
 3. Încărcați formularul de cerere de ofertă (direct pe site, WhatsApp +40 771 020 761 sau e-mail ofertare@crego.ro)
 4. Obțineți oferta în cel mai scurt timp (1-2 zile)

Ce beneficii aveți colaborând cu noi:

 • Suport tehnic PIF Centrală Termică + Autorizare funcționare ISCIR + Montaj Termostat Nu vă mai faceți griji cu privire la punerea în funcțiune a centralei termice și la montajul termostatului. Prin intermediul partenerilor noștri, vă punem la dispoziție punerea în funcțiune a centralei, obținerea autorizației de funcționare și montajul termostatului.

 • Autorizații ISCIR pentru montajul centralei (Proces verbal de probă la rece) și ANRE pentru racordarea centralei termice la instalația de gaze La solicitarea dumneavoastră, vă putem oferi procesul verbal de probă la rece al instalației termice împreună cu autorizațiile ISCIR aferente. Racordați centrala termică la rețeaua de gaze fără griji; vă putem ajuta prin personalul nostru autorizat ANRE.

 • Posibilitatea de parteneriat pentru realizarea de lucrări suplimentare instalații termice și sanitare V-ar ajuta câteva lucrări suplimentare în perioadele mai puțin solicitante? Prin intermediul parteneriatelor, putem oferi lucrări suplimentare de instalații termice și sanitare.

 • Returul materialelor neutilizate este rapid și gratuit Nu vă faceți griji pentru materialele neutilizate în proiectele dumneavoastră. Veniți cu ele la sediul nostru și vă facem retur rapid și restituirea pe loc a sumelor aferente.

 • Materiale de înaltă calitate Avem o selecție vastă de materiale. Fiecare produs este selectat cu atenție pentru a vă asigura că proiectele dumneavoastră vor fi realizate cu profesionalism și durabilitate.

 • Echipamente fiabile Pentru a vă ajuta să finalizați proiectele cu succes, vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente, cum ar fi pompe de căldură, centrale termice, radiatoare, termostate, stabilizatoare, robineți, filtre antimagnetită și multe altele. Toate produsele noastre sunt de la producători de încredere și sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente standarde.

 • Transport gratuit în București și Ilfov Ne dorim să vă facem munca mai ușoară, așa că oferim transport gratuit pentru comenzile efectuate în București și Ilfov. Astfel, puteți economisi timp și bani, concentrându-vă pe ceea ce faceți cel mai bine: instalații de calitate.

 • Voucher pentru ridicarea personală a materialelor de la sediul nostru Doriți să ridicați materialele de la noi? Nimic mai simplu, aveți un voucher pentru achiziția de produse din site-ul nostru.

 • Prețuri competitive Suntem conștienți de importanța unei gestiuni eficiente a costurilor în afacerea dumneavoastră, motiv pentru care ne străduim să vă oferim cele mai competitive prețuri de pe piață. Astfel, puteți beneficia de produse de înaltă calitate fără a compromite bugetul proiectului.

Suntem aici pentru a vă oferi suportul și resursele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea.

Diverse materiale promoționale în funcție de necesități Oferim diverse materiale promoționale în funcție de necesitățile dumneavoastră, de la echipamente de lucru până la scule și unelte.

NOTĂ: Acest parteneriat este adresat doar instalatorilor profesioniști. Dacă sunteți client final, vă rugăm să accesați pagina de cerere ofertă din site.

Contactați-ne astăzi și începeți o colaborare care să vă aducă succesul pe termen lung!

0733 535 115

0733 534 965

ofertare@crego.ro

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Categorii de produse
Urmărește-ne: