Noutăți

Centralele IMMERGAS

Centralele Immergas sunt o alegere populară pentru încălzirea casei, oferind o gamă variată de modele pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Acestea sunt fabricate de Immergas, o companie italiană cu o lungă tradiție în producția de echipamente pentru încălzire.

Centralele Immergas sunt disponibile în mai multe tipuri, cum ar fi gaz, lemn, peleti si sisteme hibrid cu funcționare pe gaz sau pe lemn . Acestea au capacități diferite, astfel încât să poată încălzi case de diferite dimensiuni. De exemplu, Immergas oferă modele de la 24kW la 35kW pentru case mici până la modele de până la 199kW pentru case mari sau chiar pentru spații comerciale.

Unul dintre avantajele centralei Immergas este că acestea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Multe dintre modelele lor au clasa A de eficiență energetică, ceea ce înseamnă că consumă mai puțin combustibil pentru a produce aceeași cantitate de căldură. De asemenea, centralele Immergas sunt echipate cu tehnologii moderne care permit o monitorizare și control precis al temperaturii și al consumului de combustibil.

În plus, centralele Immergas sunt construite cu materiale de calitate și au o durată de viață lungă. Sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și de întreținut, iar compania oferă și servicii de instalare și service pentru a se asigura că acestea funcționează în mod optim.

În concluzie, centralele Immergas sunt o alegere excelentă pentru încălzirea casei datorită eficienței lor energetice, fiabilității, performanței și calității construcției. Cu diverse tipuri de centrale și capacități, Immergas poate satisface nevoile încălzirii pentru orice tip de locuința și mai ales o monitorizare și control precis al temperaturii și al consumului de combustibil.

Articolul anterior

Montaj centrală termică

Articolul următor

Totul despre pompele de căldură aer-apă Hyundai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont