Noutăți

Gama Ariston Alteas One Net

Gama de centrale termice in condensatie Ariston Alteas One Net este una dintre cele mai avansate si eficiente solutii pentru incalzirea si producerea apei calde menajere disponibile pe piata. Aceste centrale sunt proiectate pentru a oferi o performanta exceptionala si o fiabilitate inalta, precum si un grad ridicat de flexibilitate si control asupra sistemului de incalzire.

Una dintre caracteristicile cheie ale gama Ariston Alteas One Net este tehnologia One Net, care permite conectarea centralei la internet prin intermediul unei aplicatii mobile sau a unui browser web. Aceasta tehnologie revolutionara ofera posibilitatea de a monitoriza si controla functionarea centralei de la distanta, oferind astfel un grad ridicat de confort si siguranta.

Gama Ariston Alteas One Net este disponibila in mai multe modele, cu puteri termice intre 24 kW si 35 kW, care se pot adapta nevoilor si cerintelor diferitelor tipuri de cladiri si sisteme de incalzire. Centralele sunt echipate cu un sistem avansat de control al arderii, care asigura o ardere optima si o reducere a emisiilor poluante.

In plus, aceste centrale termice in condensatie au un randament ridicat, ceea ce inseamna ca se utilizeaza mai putina energie pentru a produce aceeasi cantitate de caldura. Acest lucru duce la o economie semnificativa a costurilor de energie si la o reducere a impactului asupra mediului.

Gama de centrale termice in condensatie Ariston Alteas One Net este o alegere excelenta pentru orice proprietar sau administrator de cladire care doreste sa optimizeze performanta si eficienta sistemului de incalzire si sa beneficieze de cele mai noi tehnologii de control si monitorizare disponibile.

Articolul anterior

Totul despre pompele de căldură aer-apă Hyundai

Articolul următor

Surse UPS Cyber Power

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont