Noutăți

Surse UPS Cyber Power

Sursele UPS (Uninterruptible Power Supply) de la Cyber Power sunt solutii fiabile si performante pentru alimentarea cu energie neintrerupta a echipamentelor sensibile la intreruperi de curent. Aceste surse UPS sunt proiectate pentru a asigura o alimentare continua si stabilă a echipamentelor, in cazul intreruperilor de curent sau a fluctuatiilor de tensiune.

Gama de surse UPS Cyber Power este disponibila in mai multe modele, cu puteri de la 600VA la 10kVA, care se pot adapta nevoilor si cerintelor diferitelor tipuri de aplicatii. Acestea sunt ideale pentru utilizare in medii de birouri, centre de date, centre de calcul si alte locatii unde este necesara o alimentare stabilă pentru a evita pierderile de date sau a intreruperilor in activitate.

Una dintre caracteristicile cheie ale surselor UPS Cyber Power este tehnologia AVR (Automatic Voltage Regulation), care permite mentinerea unui nivel stabil al tensiunii de alimentare, chiar si in cazul fluctuatiilor de tensiune. Acest lucru asigura o protectie suplimentara pentru echipamentele conectate si prelungeste durata de viata a acestora.

In plus, sursele UPS Cyber Power sunt echipate cu afisaje digitale si panouri de control user-friendly, care ofera informatii detaliate despre starea sistemului si permit o monitorizare si o gestiune usoara a acestuia. Acestea sunt, de asemenea, compatibile cu software-ul de management al puterii Cyber Power, care oferă controlul și monitorizarea la distanta prin intermediul unui browser web sau a unei aplicatii mobile.

Sursele UPS Cyber Power sunt o alegere excelenta pentru orice persoană sau companie care dorește sa asigure o alimentare stabilă pentru echipamentele sensibile la intreruperi de curent și care doresc să beneficieze de tehnologii avansate de control și monitorizare. Sunt solutii fiabile, performante si usor de utilizat care oferă protecție suplimentară pentru echipamentele conectate, prelungind durata de viață a acestora.

Articolul anterior

Gama Ariston Alteas One Net

Articolul următor

Termostat Salus iT500, controlat prin Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont