Noutăți

Cum poți alege cea mai bună ofertă de furnizare a energiei electrice

Cele mai avantajoase oferte ale furnizorilor de energie electrică din România

De la 1 ianuarie 2021, prețul final al energiei electrice a fost liberalizat, adică se va forma în funcție de piață, în condiții concurențiale, și nu va mai fi reglementat de către autoritatea din domeniu (ANRE). Fiecare consumator va avea dreptul să își schimbe furnizorul de energie electrică dacă oferta acestuia nu i se pare convenabilă și să încheie un contract cu o altă firmă.

Șase milioane de consumatori casnici români de energie electrică aflați încă în regim reglementat sunt în fața unei alegeri. Fie plătesc de la 1 ianuarie prețurile mai mari de serviciu universal solicitate de vechii lor furnizori, fie aleg o ofertă concurențială a acestor mari furnizori, fie aleg un alt furnizor.

Cea mai bună ofertă de energie electrică

  1. Daca iți dorești o variantă mai avantajoasă din punct de vedere al prețului pentru energie electrică, oferta AIK ENERGY ROMÂNIA se adresează clienților finali, casnici. Preț energie electrică fără taxe și tarife 0,238 lei/kWh. Oferta are un preț fix garantat pentru 12 luni.
  2. Hidroelectrica vine cu o oferta 100% energie verde, termen de plata relaxat (45 zile de la emiterea facturii), comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online, accesibilitatea deplina, corectitudine 100%: garanția ca nu exista tarife ascunse in contractul de furnizare. Oferta este de 0,245 lei/kWh pentru semestrul I 2021 si 0,250 lei/kWh incepand cu semestrul II 2021.
  3. În ceea ce privește ofertele furnizorilor de energie electrică, Enel Simplu Anual Salut vine cu un preț al energiei active de 0,254 lei/kWh, fără nici un fel de abonament zilnic. Oferta este valabilă și pentru cei care doresc să facă un contract online. Deci pentru cine dorește, nu mai este necesar să meargă în magazine pentru contract, îl poate încheia online.
  4. Oferta Engie One Star are preț fix timp de 12 luni la o valoare a energiei active de 0,330 lei/ kWh. Oferta ENGIE Star include transmiterea facturii pe email iar prima factura este gratuita in limita a 100 lei (TVA inclus). Reducerea în limita a 100 de lei (TVA inclus) se aplică la prima factură, emisă după intrarea în vigoare a ofertei ENGIE Star cu condiția ca aceasta să conțină un consum înregistrat din perioada de valabilitate a ofertei. Dacă nu există un consum înregistrat pe prima factură, reducerea se va aplica pe următoarea factură cu un consum aferent ofertei ENGIE Star


Crego.ro  vine in sprijinul tau prin oferte de produse care te ajuta in scaderea facturilor de energie. Oferta variata cuprinde termostate performante, centrale termice cu un randament ridicat si aparate de aer conditionat ultra moderne.

Articolul anterior

Tot ce trebuie să știi despre revizia centralelor

Articolul următor

Centrala termica in condensatie 24kW Immergas Victrix Tera 24/28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont