Noutăți

Noua pompă de caldură Samsung EHS MONO HT Quiet

Samsung EHS MONO HT Quiet este o pompă de căldură aer-apă de înaltă calitate, proiectată pentru a oferi o soluție eficientă și durabilă pentru încălzirea și producția de apă caldă menajeră în locuințe și imobile mici. Acest sistem este construit cu tehnologii moderne și componente de calitate superioară, care asigură o performanță excelentă și o durată de viață lungă.

Unul dintre avantajele cheie ale pompei de căldură Samsung EHS MONO HT Quiet este nivelul scăzut de zgomot pe care îl produce. Acest lucru îl face ideal pentru instalare în locuințe și imobile în care se dorește un nivel redus de zgomot, fără a compromite performanța sistemului.

Alte caracteristici importante ale acestui sistem includ:

 • Eficiență energetică ridicată: Samsung EHS MONO HT Quiet oferă o eficiență energetică ridicată, care ajută la reducerea costurilor cu energia și la protejarea mediului.
 • Design compact: Acest sistem are un design compact, care îl face ușor de instalat în spații limitate.
 • Control intuitiv: Sistemul de control al pompei de căldură Samsung EHS MONO HT Quiet este intuitiv și ușor de utilizat, fără a necesita cunoștințe tehnice speciale.
 • Fiabilitate: Samsung EHS MONO HT Quiet este construit cu componente de calitate superioară, care asigură o fiabilitate excelentă și o durată de viață lungă a sistemului.

În concluzie, Samsung EHS MONO HT Quiet este o alegere excelentă pentru cei care doresc să investească într-o soluție eficientă și durabilă de încălzire și producție de apă caldă menajeră. Acest sistem combină tehnologie avansată, performanță excelentă și un nivel redus de zgomot, pentru a oferi o soluție ideală pentru locuințe și imobile mici.

Articolul anterior

Termostat Salus iT500, controlat prin Internet

Articolul următor

Histereza

2 thoughts on “Noua pompă de caldură Samsung EHS MONO HT Quiet

  • Bună ziua!

   Suprafața încălzită diferă la caz la caz.
   Dacă doriți o ofertă pentru o pompă de căldură potrivită pentru dumneavoastră, o să vă rugăm să ne trimiteți pe adresa de email contact@crego.ro, următoarele informații:
   1. Nume client;
   2. Adresa email;
   3. Adresa unde se monteaza pompa de caldura;
   4. Schita/plan casa;
   5. Cu ACM – cate persoane; Fara ACM – Nu;
   6. Izolatia casei/ termopane, etc.;
   7. Instalatia interioara (calorifere, ventiloconvectoare, pardoseala);
   8. Inaltimea camerelor;
   9. Instalatia electrica (monofazica sau trifazica).

   Așteptăm răspunsul dumneavoastră.

   O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă
Plata în rate
Plata securizată
Retur în 14 de zile calendaristice
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont